CHANGING FACES/WORK SYMPOSIUM > 22 MAART 2007

Nieuws | de redactie
12 maart 2007 |

Voorafgaand aan de opening van de tentoonstelling Changing Faces / Work organiseert de Faculteit der Kunsten, de Masteropleiding Photographic Studies en Paradox een symposium.

Fotografen en theoretici zullen hier in dialoog treden en over een combinatie van praktijk en theorie binnen de fotografie praten. Hierbij concentreren zij zich op vier onderwerpen: de veranderende aard van het werk, veranderingen in het werk vanuit een historisch perspectief, het Global Labour Network vanuit een antropologisch perspectief en de relatie tussen portret, identiteit en werk.

De sprekers zijn Alexandra Moschovi (University of Sunderland, UK), Helen Westgeest (Universiteit Leiden), Kimmo Lehtonen (University Jyväskylä, Finland), Corinne Noordenbos (Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag, Hogeschool voor der Kunsten Utrecht), Bart Sorgedrager (freelance documentair fotograaf), Ineke Teijmant (sociologe aan de Universiteit van Amsterdam) en de zes fotografen van de Changing Faces/Work tentoonstelling Vincent Debanne, Luigi Gariglio, Ulrich Gebert, Tuomo Manninen, Xavier Ribas en Tomoko Yoneda.

Het symposium is een unieke gelegenheid, omdat alle zes fotografen van de tentoonstelling Changing Faces/ Work aanwezig zijn om meer inzicht in hun werk en werkproces en daarmee een kijkje achter de schermen te geven. Ook zal een samenwerkingsproject van een fotograaf en socioloog gepresenteerd worden met het oog op de toekomstplannen van Changing Faces en IPRN.

Symposium Changing Faces/ Work: 22 maart 2007 van 10.00-16.00 uur

Plaats: LAKtheater, Cleveringaplaats 1, Leiden

Toegang symposium: € 15 (studenten € 7,50)

Informatie en aanmelding: info@paradox.nl


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK