Danssucces in Londen

Nieuws | de redactie
20 maart 2007 |


Codartsstudenten die in Londen het stuk Falfurious van Stephen Shropshire dansten.    
(foto: Rotterdamse Dansacademie.)


Als 'Codarts Dance Rotterdam' hebben studenten van de Rotterdamse Dansacademie (RDA) – onderdeel van kunsthogeschool Codarts – op 1 maart een optreden verzorgd in Linbury Studio Theatre, in het prestigieuze Royal Opera House in het Londense Covent Garden. In een gevarieerd programma dansten ruim twintig talenten van de RDA in werken van de in Nederland gevestigde choreografen Itzik Galili, Jirí Kylián, Amy Raymond, Stephen Shropshire en Ton Simons.

Vierdejaarsstudent Michal Rynia danste zijn solo Dreams of Electric Sheep. De voorstelling werd heel goed ontvangen door een enthousiast publiek. Codarts Dance Rotterdam zal dit jaar nog enkele optredens in het buitenland verzorgen, waaronder in Marseilles (3 juli) en de Rotterdamse Dansacademie viert dit jaar bovendien haar 75ste verjaardag.
«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK