Fellowship ter ere van Duisenberg

Nieuws | de redactie
27 maart 2007 | Nout Wellink, president van De Nederlandsche Bank, heeft bekend gemaakt dat geld is bijeengebracht voor een Wim Duisenberg Fellowship door diverse financiële instellingen. Daarmee zal jaarlijks een internationale bijzonder hoogleraar worden aangesteld op het NIAS.

Voorzitter van het genootschap dat deze fellowship en een jaarlijkse Duisenberglezing zal organiseren wordt prof. Victor Halberstadt. De eerste Wim Duisenberglezing is in 2008. De Wim Duisenberg Fellowship volgt de Jelle Zijlstra Fellowship op. ”De ene Fries volgt de andere op”, aldus Wellink. ”Het kan niet mooier.”


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK