Toch nog graad voor Gates

Nieuws | de redactie
23 maart 2007 | Bill Gates krijgt alsnog een graad van zijn alma mater. Harvard geeft haar beroemdste dropout een eredoctoraat ter gelegenheid van haar 356e verjaardag. Gates zal ook de openingsrede houden bij dat feest. "I am very pleased that the Harvard community will have the opportunity to hear from Bill Gates on June 7," zegt Harvard Alumni Association president Paul Finnegan.

“His contributions to the world of business and technology, and the great example he has set through his far-reaching philanthropy, will rightfully put him on centre stage in Harvard Yard.” Gates geldt als een lid van de ‘class of 1977’ maar na zijn studiebegin in 1973 raakte hij als snel geboeid door andere doelen. Hij liet de studie verkommeren nadat hij met Paul Allen in 1975 een bedrijfje begonnen was. Dat vestigden zij in hun thuisbasis Redmond in de staat Washington en gaven het de naam Microsoft. And the rest is history, zeggen ze dan.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK