De eetbare planeet

Nieuws | de redactie
19 april 2007 | Vier jaar deed Joris Hendriks wekelijks verslag van zijn kookavonturen in het Tilburgse universiteitsblad Univers onder de titel Culiprut.
Culiprut was een veel gelezen rubriek waarin een keur van recepten voorbij kwam en de lezer tegelijkertijd mee mocht maken dat Joris verhuisde, een kind kreeg, en tot de ontdekking kwam dat smaken verschillen.
Deze recepten komen binnenkort gebundeld uit bij uitgeverij Rozenberg. Voor diegenen die zijn rubrie
Alleen de koppen lezen, maar de informatie missen? Voor € 85, - per jaar krijgt u onbeperkt toegang tot het platform en ontvangt u iedere week een nieuwsbrief! Het is mogelijk dat de organisatie waaraan u bent verbonden, een collectief abonnement heeft.

Hier kunt u zien of uw werkgever al een collectief abonnement heeft. In dat geval kunt u zich kosteloos registeren.

Al individueel abonnee? Klik hier voor login. Geen abonnee? Abonneer nu


«
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK