ScienceGuide staat voor verdieping. Dit is het platform waar de actualiteit en achtergrond elkaar ontmoeten op een inhoudelijke en doordachte wijze. Onder het uitklapteken vind je dus een toelichting, geheugensteun of voetnoot die de redactie of de auteur toevoegt. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat wij in onze artikelen grondig en gedetailleerd in kunnen gaan op belangrijke details, zonder de lezer kwijt te raken.
De eetbare planeet
Nieuws | de redactie
19 april 2007 | Vier jaar deed Joris Hendriks wekelijks verslag van zijn kookavonturen in het Tilburgse universiteitsblad Univers onder de titel Culiprut. Culiprut was een veel gelezen rubriek waarin een keur van recepten voorbij kwam en de lezer tegelijkertijd mee mocht maken dat Joris verhuisde, een kind kreeg, en tot de ontdekking kwam dat smaken verschillen.
Deze recepten komen binnenkort gebundeld uit bij uitgeverij Rozenberg. Voor diegenen die zijn rubrie
Om artikelen van ScienceGuide te lezen dient u ingelogd te zijn. Log hier in voor toegang tot artikelen.
Geen medewerker of student van een hoger-onderwijsinstelling? Klik hier om een zakelijk abonnement op maat af te sluiten.