Maria van der Hoeven start discussie over innovatie

Nieuws | de redactie
2 mei 2007 | "Hoe ziet Nederland er in 2012 uit? Bij het Nederland van de toekomst zie ik een open, gastvrije samenleving waarin iedereen volop meedoet. Een Nederland dat voorop loopt in Europa en de wereld, bijvoorbeeld op het terrein van hoogwaardig onderzoek en onderwijs. Nederland moet dé plek bij uitstek zijn om te werken, te ondernemen en te leven.

Zo’n Nederland komt niet uit de lucht vallen. Gezamenlijk moeten we behouden wat goed is en daar waar nodig durven te veranderen. De wereld om ons heen staat namelijk niet stil. Ik wil u graag uitnodigen om ideeën aan te dragen voor een innoverend en ondernemend Nederland. “

Minister Van der Hoeven wil dat er gediscussieerd wordt over innovatie en ondernemerschap. U kunt mee doen op Samenwerken aan Nederland.
«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK