ScienceGuide staat voor verdieping. Dit is het platform waar de actualiteit en achtergrond elkaar ontmoeten op een inhoudelijke en doordachte wijze. Onder het uitklapteken vind je dus een toelichting, geheugensteun of voetnoot die de redactie of de auteur toevoegt. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat wij in onze artikelen grondig en gedetailleerd in kunnen gaan op belangrijke details, zonder de lezer kwijt te raken.
Kennis in Siberische keukens
Nieuws | de redactie
7 juni 2007 | De zomeruniversteit van de UvA en UM gaat een bijzondere vertakking ontwikkelen. In Siberië, samen met lokale kennis- en civil society organisaties tot een nieuw centrum voor discussie en cross-culturele netwerken. Werktitel is Kuhnya, ‘keuken’, want van oudsher is de Russische keuken de plek waar de lange discussies plaatsvinden.
Gesprekken over urgente en belangrijke kwesties, het uitwisselen van ideeën, het is bij uitst
Alleen de koppen lezen, maar de informatie missen? Voor € 85, - per jaar krijgt u onbeperkt toegang tot het platform en ontvangt u iedere week een nieuwsbrief!
Het is mogelijk dat de organisatie waaraan u bent verbonden, een collectief abonnement heeft.
Hier kunt u zien of uw werkgever al een collectief abonnement heeft. In dat geval kunt u zich kosteloos registeren.