Vlaanderen Kennisland

Nieuws | de redactie
4 juni 2007 | Het Flanders Disctrict of Creativity, is de Vlaamse organisatie voor ondernemingscreativiteit, internationalisering en innovatie. Voor ondernemers, beleidsmakers, wetenschappers en het onderwijs houden zij de laatste ontwikkelingen en trends bij die kunnen bijdragen aan de professionalisering van ondernemerscreativiteit. Joeri van den Steenhoven van Kennisland is een van de leden van hun 'inspiratieteam' van tien verschillende mensen uit het veld die allemaal vanuit een ander perspectief met ondernemerscreativiteit te maken hebben.

Deze tien ervaringsdeskundigen houden via de Flanders DC website een continue stroom van inspirerende artikelen en inzichten op gang.  Joeri’s meest recente stuk leest u hier. ‘Vlaanderen Kennisland’ en dat een week voor de Belgische verkiezingen!
«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK