Zeeland en UU bekroond

Nieuws | de redactie
14 juni 2007 | Communicatiebureau ComBat en onderzoeksbureau Qrius hebben een onderzoek uitgevoerd naar de websites van meer dan 150 onderwijsinstellingen en organisaties die zich bezighouden met voorlichting over opleidingen of beroepen, zoals onder meer kenniscentra en brancheverenigingen. Als beste voorlichtingswebsite in het hbo is de website van Hogeschool Zeeland onderscheiden, de UU wint in het wo.

Op basis van een viertal hoofddimensies zijn de websites beoordeeld: voorlichting op de website, gebruiksvriendelijkheid, presentatie en originaliteit.

Uit het onderzoek zijn een viertal winnaars naar voren gekomen in de categorieën MBO, HBO, WO en beroepsvoorlichting. Hogeschool Zeeland is verkozen tot winnaar van de beste voorlichtingswebsite in de hbo- categorie. Op basis van het onderzoek wordt ook een top tien van voorlichtingswebsites samengesteld. Deze zullen aan scholieren voorgelegd worden. Op basis van deze verkiezing wordt op 14 juni tevens de scholierenonderscheiding voorgoede voorlichtingssite bepaald.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK