Van Stroe wordt lector aan Fontys

Nieuws | de redactie
18 juli 2007 | Saskia van Stroe-Biezen wordt 1 augustus lector Innovatiemanagement in internationaal perspectief aan Fontys.  Saskia van Stroe-Biezen is chemisch technologe. Na haar promotie- onderzoek aan de Technische Universiteit Eindhoven heeft zij bij Unilever verschillende leidinggevende functies bekleed, onder andere op het gebied van innovatiemanagement, consumer en customer marketing en het vergroten van inzicht in de consument en klant.

Nadat zij bij een internationaal MKB bedrijf een aantal veranderkundige projecten leidde, werkt Van Stroe-Biezen momenteel als senior organisatieadviseur bij Smart Group Organisatie Adviseurs BV.


FIHE wil uitgroeien tot een kennisonderneming op het gebied van internationaal economisch hoger onderwijs, dienstverlening en onderzoek. Het lectoraat zal hieraan bijdragen met wetenschappelijk verantwoorde strategieën, methoden en technieken die bij economische innovatieprocessen in bedrijf, instelling en hogeschool ingezet kunnen worden.

Het lectoraat zal zich met name richten op:

Professionalisering van studenten, docenten en bedrijfsmedewerkers. Het ontwikkelen van opleidingsmateriaal betreffende innovatiekunde voor alle drie de FIHE-opleidingen: International Business and Managementstudies, International Business Economics en International Marketing. Het opzetten van structurele partnerships met internationaal georiënteerde bedrijven en internationale instellingen voor hoger onderwijs. Het uitvoeren van toegepast innovatiekundig onderzoek. Publicaties in relevante internationale tijdschriften.

«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK