BNN goes Fontys

Nieuws | de redactie
17 augustus 2007 | Presentator en DJ Eddy Zoëy gaat een jaar als gastdocent werken bij aan de opleiding International Event, Music & Entertainment Studies van Fontys Bedrijfshogeschool in Tilburg.

 
Hij wil zijn ervaringen delen met studenten die een commerciële functie ambiëren in de entertainmentwereld en daartoe zal Zoëy in het studiejaar 2007/2008 interactieve seminars verzorgen waarbij zij de gelegenheid krijgen om met hem de laatste ontwikkelingen in de entertainmentwereld door te nemen. Eddy Zoëy is als gastdocent opvolger van mediamogol Harry de Winter, die in het voorbije afgelopen studiejaar gastdocent was en vervolgens aan de opleiding verbonden zal blijven.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK