Hans de Bruin – ICT-Bedrijf- en Systeemintegratie

Nieuws | de redactie
15 augustus 2007 |

Hans de Bruin is lector ICT aan de Hogeschool Zeeland. Hiervoor heeft hij gewerkt als Head of Department Information & Communication aan dezelfde hogeschool en als docent aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij is in 1987 afgestudeerd als informaticus aan de TU Delft en is gepromoveerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in 1995. Naast zijn werk aan universiteiten en de hogeschool heeft hij 10 jaar ervaring opgedaan als software engineer en consultant in het bedrijfsleven. Zijn interesse ligt bij het praktisch toepasbaar maken van geavanceerde ICT technologieën in multi-disciplinaire toepassingsgebieden.

ICT-Bedrijf- en Systeemintegratie
Het lectoraat ICT richt zich primair op Bedrijf-en Systeemintegratie (BSI). BSI kan worden gedefinieerd als het optimaal laten samenwerken van bedrijven, organisaties en klanten en hun bijbehorende systemen, in de meest brede zin van het woord. De insteek van het lectoraat is om de informatieve en communicatieve mogelijkheden van ICT te gebruiken als bindmiddel voor het bijeenbrengen van diverse disciplines. Voorbeelden van multi-disciplinaire gebieden waarin ICT een grote rol speelt of gaat spelen zijn zorg, logistiek en recreatie.

Contact
Dr ir. H. de Bruin
Hogeschool Zeeland
Postbus 364
4380 AJ Vlissingen
T (0118) 489 369
E hans.debruin@hz.nl
I  www.hz.nl


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK