Koningin en premier naar Wageningen

Nieuws | de redactie
22 augustus 2007 |

4 september opent de Koningin de nieuwe campus van Wageningen UR en het nieuwe onderwijsgebouw Forum, dater het hart van vormt. De plechtigheid heeft plaats aan het slot van de opening van het Academisch Jaar, waarbij zij aanwezig is. Minister-president Balkenende is de hoofdspreker op deze bijeenkomst. In zijn rede tijdens de openingsplechtigheid gaat de minister-president in op het belang van wetenschap en innovatie voor de Nederlandse economie. Succesvolle wetenschap en innovaties kunnen leiden tot vernieuwing van activiteiten in de maatschappij en bedrijfsleven en daardoor tot economische en sociale verbeteringen.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK