NLKL start eigen academie

Nieuws | de redactie
15 augustus 2007 | Nederland Kennisland wil Nederland een slimmer land maken, ook samen met studenten. Daarvoor biedt Kennisland de KLAS: de Kennisland Academie voor Studenten. Tal van inspirerende mensen uit het netwerk van de denktank verzorgen komend najaar colleges over hun expertise.

Geen hoorcolleges waar in twee uur lang passief geluisterd moet worden, maar actieve sessies. Tijdens de colleges is er tijd voor discussie en samen met de docenten worden ideeën bedacht en uitgewerkt voor nieuwe projecten om Nederland slimmer te maken. De KLAS is daarom een nieuwe plek om het eigen netwerk van studenten te helpen vergroten en hen te doen meedenken over de thema’s Kenniseconomie, Innovatiesystemen, Ondernemerschap, Technologie, Slimme Overheid en Creatieve Economie. Degene met het beste projectvoorstel maakt kans op uitvoering van zijn of haar idee.

Meer achtergronden en aanmelding vindt u hier.
«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK