President U of California opgestapt

Nieuws | de redactie
27 augustus 2007 | Een eerste blik op de actualiteiten “hier in Californië”, van onze nieuwe correspondent Jonathan Mijs. De ScienceGuide lezer moet immers een beetje op de hoogte blijven van de HO-discussies in relevante plekken, niet waar?

Een eerste blik op de actualiteiten “hier in Californië”, vanonze nieuwe correspondent Jonathan Mijs. De ScienceGuide lezer moetimmers een beetje op de hoogte blijven van de HO-discussies inrelevante plekken, niet waar? Daarvoor heeft de site immers eenpakket pagina’s ‘Wereldwijd’ met daarbinnen bijvoorbeeld dezespeciale pagina ‘Amerika ‘. President Dynes van UofC raakte in opspraaktoen bekend werd dat een aantal personeels- en bestuursleden’excessieve beloningen’ hadden ontvangen. Lees Mijs’ eerstebijdrage hier.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK