Innovatie in gezondheidszorg

Nieuws | de redactie
25 september 2007 | ‘Powered by Twente’ is een innovatiefestival dat op donderdag 25 en vrijdag 26 oktober in Enschede plaatsvindt. Op vrijdag 26 oktober is veel aandacht voor innovatie in de gezondheidszorg tijdens het symposium en de workshops.

Het evenement is grotendeels gratis toegankelijk en bedoeld voor iedereen die wil weten wat Twente op innovatief gebied in huis heeft. Kern van het festival is een bedrijven- en banenbeurs, een symposium en vele innovatieve sessies.De organisatie is in handen van BTC-Twente, Kennispark Twente en het Innovatieplatform Twente met een brede achterban van Twentse organisaties en instellingen.

Meer informatie is te vinden op www.poweredbytwente.nl25 oktober van 20.00 – 22.30 uur en 26 oktober van 09.00 – 20.00 uur.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK