Lector en hoogleraar in een

Nieuws | de redactie
17 september 2007 | Irene Costera Meijer wordt bijzonder hoogleraar Journalistiek aan de VU én lector Media and Civil Society aan Windesheim. De universiteit en hogeschool verzorgen samen een master Journalistiek.


Irene Costera Meijer was universitair hoofddocent aan de UvA en gaf leiding aan de opleiding Televisie en Populaire cultuur. In 2006 verscheen haar boek ‘De toekomst van het nieuws’ over de informatiebehoefte van jongeren. Het eerste optreden van Costera Meijer in de functies van bijzonder hoogleraar en lector is tijdens het symposium “Waakhond of voorhoede”, 20 september a.s., waarin ingegaan wordt op de maatschappelijke rol van de pers. De masteropleiding Journalistiek van VU-Windesheim  viert daarmee haar eerste verjaardag.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK