Duurzaamheid in stages

Nieuws | de redactie
31 oktober 2007 | Vanaf vandaag is  www.duurzamestagebank.nl te bezoeken. De behoefte aan stages in duurzame bedrijven is groot en dus is "het idee simpel", zeggen bedenkers Len Stange en Iris van der Cingel van de Stichting Duurzaam Hoger Onderwijs. Bovendien zijn er steeds meer bedrijven die behoefte hebben aan stagiaires die specifiek aan de slag gaan met een duurzaam onderwerp en andersom zijn steeds meer studenten gericht op zoek naar een duurzame stageplek.


Verschil met andere stagesites is dat er op de site enkel stagevacatures aangeboden worden met een duurzaam karakter. Op de site zijn stages te vinden van ngo’s, overheden, maatschappelijke instellingen en van commerciële bedrijven. Het landelijk netwerk DHO zet zich sinds 1998 in voor het verduurzamen van het hoger onderwijs en is dan ook erg blij met het feit dat er vanaf heden een plek is waar studenten en organisaties elkaar kunnen vinden op dit gebied.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK