Search: digital world

Nieuws | de redactie
25 oktober 2007 | Wij zijn benieuwd wat u vindt van deze titel. Heeft u het gevoel dat we daarmee Internet degraderen tot een zoekfunctie? Of dat we u uitnodigen naar Internet te kijken als middel om grondig onderzoek te doen? Lector Frans van der Reep (InHolland) beschrijft in Search: Digital World wat de digitale wereld met ons doet.Optimisten zien altijd kansen. Pessimisten zien altijd gevaren. Wij denken dat Internet zo’n ontstellende hoeveelheid informatie bevat dat je niet anders kunt dan dicht bij jezelf, bij je eigen waarden te blijven. Anders spoelt Internet je weg en laat je je leiden in plaats van vorm te geven aan je eigen leven. Waar Internet1.0 nog vooral gezien kon worden als een grote database met Google als markt-hit, bedoelen we dat met Internet2.0 sociale interactie een rol gaat spelen en dat dit via het web op een, al dan niet mobiel, slimme, interactieve manier wordt gestimuleerd. Het perspectief beschreven in Social Networking en Work2.0, en in het deel over Internet vermenselijkt zijn hier sprekende voorbeelden van.

Lees hier een hoofdstuk van Frans van der Reep uit het boek Search: Digital World.

 
Titel: search:digital World
Isbn: 978-90-77812-18-1
Auteur: Frans van der Reep e.a.
Full colour, 200 blz
Gemaakt in samenwerking met Ordina
Prijs : euro 19.90
Te verkrijgen via digitalworld@inholland.nl


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK