Kook gezond met oregano-olie

Nieuws | de redactie
26 november 2007 | Oregano-olie is een zeer effectieve bacterieremmer ontdekte UU-promovenda Sara Burt. In deze olie zit carvacrol en dat is in staat ziekteverwekkende bacteriën oals E. coli O157:H7 en salmonella te doden. Zulke bacteriën kunnen ernstige voedselinfecties veroorzaken. Bij de bacteriën die niet doodgaan, zorgt Carvacrol ervoor dat zij stress-eiwitten aanmaken.
Ook kunnen de bacteriën geen flagella (zweephaartjes) ontwikkelen. Zij gebruiken flagella om zich v
Alleen de koppen lezen, maar de informatie missen? Voor € 85, - per jaar krijgt u onbeperkt toegang tot het platform en ontvangt u iedere week een nieuwsbrief! Het is mogelijk dat de organisatie waaraan u bent verbonden, een collectief abonnement heeft.

Hier kunt u zien of uw werkgever al een collectief abonnement heeft. In dat geval kunt u zich kosteloos registeren.

Al individueel abonnee? Klik hier voor login. Geen abonnee? Abonneer nu


«
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK