Colleges positief beoordeeld

Nieuws | de redactie
5 december 2007 | De University Colleges lijken de studenten goed te bevallen. In de nieuwe Keuzegids is van 2 van de 4 een eerste beoordeling opgenomen. Enig minpunt lijkt dat de brede en academisch intensieve aard van het aanbod de aandacht voor beroepsgerichte aspecten en looopbaanontwikkeling bepertk houdt.

Maastricht krijgt op de meeste gebieden een zeer positief oordeel. De enige punten van kritiek gaan over de beroepsvoorbereiding. Daarnaast valt de vakkennis van docenten soms wat tegen, aldus de – veeleisende- studenten.

Ook in Utrecht is men vol lof. Op de meeste oordelen wordt bovengemiddeld gescoord. Het enige waar men over moppert is de mogelijkheid om tentamens te herkansen. Verdere zijn de opleidingen niet makkelijk in je eigen tempo te volgen en vinden studenten de loopbaanvoorbereiding bij beide instellingen minimaal.

Op de pagina Ranking en Studiekeuze vindt u een uitgebreid pakket van artikelen en documentatie over dit onderwerp in een internationale context.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK