Derde cyclus kunstonderwijs uitgediept

Nieuws | de redactie
6 december 2007 |

Op 10 en 11 oktober 2007 vond de conferentie plaats over de inrichting van de derde cyclus in het hoger kunstonderwijs in Nederland, onder de titel: ‘Artistiek onderzoek na Bologna’. Het oogmerk van de conferentie – georganiseerd door het Landelijk Overleg Kunstlectoren – was om te verkennen of, en zo ja hoe, een derde cyclus in het hoger kunstonderwijs in Nederland ingericht kan worden. U kunt hier de volledige videoregistratie raadplegen van de bijeenkomst. Een uitvoerig verslag van de discussies en suggesties leest u hier«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK