Nieuwe mensen in top HBO

Nieuws | de redactie
13 december 2007 |

De HBO-raad heeft twee nieuwe bestuursleden. Beide waren ooit ambtenaar op OCW. UvA/HvA bestuurder Paul Doop vervulde hij directiefuncties op het gebied van financiën en vastgoed bij dat ministerie en was sinds 1999 als partner bij Deloitte tot hij in 2006 vice-voorzitter werd van het Amsterdamse CvB. Hij kwam er meteen in de Tip 5 van ScienceGuide mee. Paul van Maanen was directeur van de Nederlandse Bond voor Aangepast Sporten van 2003 tot 2006 directeur Voortgezet Onderwijs en plaatsvervangend SG. Eerder dit jaar werd Van Maanen voorzitter van het college van bestuur van de Hogeschool Leiden.«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK