Onderzoek naar masters in Europa van start

Nieuws | de redactie
18 december 2007 | EUA heeft een project ter hand genomen om de stand van de ontwikkeling van de mastersprogramma's in Europa in kaart te brengen. U kunt daar een zinnige bijdrage aan leveren door een questionnaire in te vullen onder in dit artikel. The aim of the project is to fill existing information gaps on the development of Master’s programmes in Europe and to reflect back to universities the adjustments taking place in response to new societal demands. The first phase of the project is a general survey for higher education institutions, academics, students and employers.

Information is being collected through a questionnaire in English that takes no more than ten minutes to complete. This will be followed up through site visits at chosen universities to further investigate the trends and outcomes. Please take ten minutes to fill in the questionnaire below, and also encourage colleagues, students, employers to respond.

For Higher Education Institutions’ Representatives

For Academics

For Students

For Employers


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK