Ruggengraat van ongelijkheid

Nieuws | de redactie
19 december 2007 | Ruggengraat van ongelijkheid van Jaap Dronkers is mijn onderwijsboek van het jaar. Niet omdat het de zoveelste klaagzang tegen het sociaal-democratische beleid is, maar omdat het een ontzettend overzichtelijke en fijne analyse geeft van de oorzaken van (on)gelijke onderwijskansen. En dat in zo'n klein boekje! Een topprestatie.

Ruggengraat van ongelijkheid van Jaap Dronkers is mijnonderwijsboek van het jaar. Niet omdat het de zoveelste klaagzangtegen het sociaal-democratische beleid is, maar omdat het eenontzettend overzichtelijke en fijne analyse geeft van de oorzakenvan (on)gelijke onderwijskansen. En dat in zo’n klein boekje! Eentopprestatie.

Jonathan Mijs
Student/onderzoeker, UvA/Berkeley


Jaap Dronkers
Ruggengraat van ongelijkheid. Beperkingen en mogelijkheden omongelijke onderwijskansen te veranderen
Uitgeverij Mets en Schilt
Paperback
96 pagina’s
9789053305874


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK