Seminar over Europees HO-geld

Nieuws | de redactie
24 december 2007 | Neth-ER organiseert op 6 maart in Brussel het seminar On the policy and programmes for the EU-third country cooperation in the fields of education, research and capacity building. Het zal een overzicht geben van de financieringskansen op dit gebied voor de Nederlandse instellingen.

Daarnaast hebben de voorzitters van onze leden, die dag eveneens in Brussel bijeen voor de Algemene Vergadering (NAV), de gelegenheid om met de Europese Commissie (EC) van gedachten te wisselen over de betekenis van de internationale samenwerking voor de Europese onderzoeksruimte (ERA) en de rol van onderwijs en onderzoek in ontwikkelingssamenwerking. In januari komt nadere info over het seminar.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK