Vlaamse autisme-opleiding stapt in Fontys

Nieuws | de redactie
20 december 2007 | Het OpleidingsCentrum Autisme (OCA) uit Antwerpen gaat deel uitmaken van het Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg van Fontys hogescholen in Tilburg. De nieuwe partners verwachten hierdoor de kennis over autisme, de verschillende behandelvormen en speciale onderwijsprogramma’s verder gewaarborgd en ontwikkeld kunnen worden.

Medewerkers van de beide instituten kunnen door de intensieve samenwerking van en met elkaar leren en zodoende de dienstverlening uitbreiden. Het OpleidingsCentrum Autisme zal naast de huidige werkzaamheden ook het dienstverleningsaanbod van Fontys OSO in Vlaanderen aanbieden. Het OpleidingsCentrum Autisme werd in 1981 opgericht door Theo Peeters. Het centrum staat internationaal bekend op het gebied van praktische en theoretische opleidingen op het gebied van autisme.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK