Wereldwijd studeren vanuit Leiden

Nieuws | de redactie
13 december 2007 | Webster Universiteit gaat met ingang van het academisch jaar 2008-2009 wereldwijd The Global Master of Business Administration degree aanbieden. Deze Global MBA is vanuit Webster Leiden speciaal ontwikkeld om studenten die zijn geïnteresseerd in een internationale zakelijke carrière een unieke wereldwijde ervaring te bieden, terwijl ze in één jaar hun graad halen. In de loop van het studiejaar studeren de deelnemers aan dit nieuwe programma op vijf verschillende internationale campuses, die in Wenen, Leiden, Londen, Genève en Sjanghai.

Dit zeer intensieve programma geeft studenten de kans hun blik te verbreden door kennis te maken en ervaringen te delen met studenten, docenten en ondernemers met een zeer verschillende achtergrond. Bezoeken aan lokale bedrijven en instellingen en gastcolleges door lokale academici en ondernemers vormen een verdere verrijking van het programma.

“De Global MBA is een schitterende aanvulling op het palet aan opleidingen dat Webster University wereldwijd biedt. Veel van onze studenten maken gebruik van het feit dat Webster een universiteit is met vestigingen over de gehele wereld,” aldus Len Even, directeur van Webster Leiden, “maar dan is het veelal eigen initiatief. Twee jaar geleden zijn wij van start gegaan met de Global MA International Relations, het eerste groepsprogramma waarin alle deelnemers op vijf verschillende Webster-locaties een deel van hun studie voltooien. Dat is een geweldig succes geworden.

Met deze Global MBA bieden wij nu ook de zakelijk geïnteresseerde student een zo internationaal georiënteerd, eenjarig studieprogramma dat wordt afgerond met een geaccrediteerde academische graad. Geen andere universiteit dan Webster, met zijn honderdtal vestigingen in de Verenigde Staten en wereldwijd, is in staat binnen één onderwijssysteem een zo rijkgeschakeerde ervaring te bieden.”


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK