100 jaar Nehru in Cambridge

Nieuws | de redactie
7 januari 2008 | De universiteit van Cambridge komt dit jaar met een 'Nehru professorship of Indian Business and Enterprise'. India schenkt daarvoor meer dan 3 mln pond. Dit ter herinnering aan het feit dat de vader des vaderlands van dit land in 1908 naar Trinity College kwam om er ‘natural sciences’ te studeren.

“This Professorship reflects the unprecedented world interest and excitement in the new models of business being generated in India. The Chair also affirms and strengthens Cambridge’s rich links with India, historically, today and far into the future. The eight percent growth rate of India’s national income for three consecutive years is a true indication of its success story. We are deeply grateful to the Government of India for endowing this Chair, and we look forward to strengthening our ties with India even more.”


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK