Een kwestie van doen

Nieuws | de redactie
15 januari 2008 | Hoe kun je studenten stimuleren om ondernemender te worden, of ze nu wel of geen ondernemer worden? Daarover gaat het ISO-congres De ondernemende student: een kwestie van doen! Tot de sprekers behoren minister Plasterk, staatssecretaris De Jager, VVD-Kamerlid Halbe Zijlstra en Doekle Terpstra (HBO- raad).Het doel van het congres is helder te krijgen in hoeverre studenten ondernemend moeten en kunnen zijn. Uiteraard dient dit congres niet alleen om de huidige situatie te verhelderen, er wordt ook gekeken naar de toekomst. Wat kunnen overheid, bedrijfsleven en studenten van elkaar verwachten? Hoe kunnen we verder komen met elkaar en hoe kunnen de studenten hun innovatieve krachten optimaliseren?

Tot de sprekers behoren onder andere Minister Plasterk (onderwijs), Staatssecretaris De Jager (financiën), Tweede Kamerlid Halbe Zijlstra (VVD), Doekle Terpstra (Voorzitter HBO-raad) , Han de Ruyter (voorzitter Jong Ondernemen, directeur MKB ABN Amro) en Bastiaan Verweij (Voorzitter ISO). Dagvoorzitter is Lars Duursma, zelf ondernemer en wereldkampioen debatteren geweest. Zij en vele andere sprekers zullen deze dag tot een groot succes maken.

Meer informatie en aanmelden vindt u hier.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK