Muziek-Akademie verliest kwaliteitskeurmerk

Nieuws | de redactie
25 januari 2008 | Een particulier conservatorium is zijn erkenning als hoger onderwijs kwijt geraakt. De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vindt het beroep van de Stichting de Vrije Muziek-Akademie tegen een afwijzende accreditatie door de NVAO niet gegrond.

U leest de uitspraak hier. De raad onderstreept in zijn motivatie, dat op beduidend meer dan het bestreden negatieve aspect van de opleiding de rapportage een ontoereikende kwaliteit aangeeft. De hbo-bacheloropleiding Muziek –in voltijd en deeltijd- van de Vrije Muziek-Akademie, die gevestigd is in Zeist, is daarom niet langer geaccrediteerd als hoger onderwijs aanbod.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK