Accreditatie in Suriname een feit

Nieuws | de redactie
25 maart 2008 | De vier economische opleidingen van InHoland in Suriname zijn door de NVAO geaccrediteerd. Voor het eerst zijn daarmee hbo-opleidingen in het buitenland gevalideerd em de hogeschool krijgt aldus de licentie om haar opleidingen in Suriname voort te zetten.

Hogeschool INHOLLAND is in 2001 gestart met het aanbieden van hbo-opleidingen in Suriname. Ruim vierhonderd studenten volgen in Paramaribo deeltijdopleidingen in de Accountancy, Bedrijfseconomie, Management, Economie & Recht of Personeel & Arbeid. Eind 2007 hebben 29 van hen een einddiploma en 69 een propedeusebewijs gekregen. Deze Surinaamse studenten ontvangen een Nederlands hbo-diploma, hetgeen doorstroming naar een universitaire studie in Nederland of elders vereenvoudigt.

«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK