Nieuw artikel (2)

Nieuws | de redactie
4 maart 2008 | Europees commissaris Figel wil de mobiliteitsprogramma’s van de EU vernieuwen. Een nieuwe High Level Expert Forum on Mobility met Neth-Evoorzitter Frans van Vught moet vóór de zomer daartoe advies uitbrengen. Dit betreft zowel de onderwijsuitwisselingen als Erasmus en Socrates als de culturele programma’s.

Het nieuwe Forum moet een brede visie geven over hoe mobiliteit bevorderd kan worden in de toekomst, op aandringen van het Portugese en het komende Franse voorzitterschap. Ook de financiële aaspecten ervan moeten bezien worden, met oog op de aanstaande opstelling van een nieuwe meerjarenbegroting voor de EU.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK