Elbers naar Capgemini

Nieuws | de redactie
28 april 2008 | De oud-voorzitter van het CvB van InHolland, Jos Elbers, heeft een hoge functie in het bedrijfsleven gekregen. Hij is sinds kort Vice-President van Capgemini en zal zich daarbinnen richten op de sector Public & Health van Capgemini Consulting, meldt het bestuur van de technologie en consulting onderneming aan ScienceGuide.

Elbers zal zich met name zal bezig houden met “strategisch en beleidsmatig advies en ondersteuning, op het snijvlak van de publieke en private sector. Ook zal hij zich voor Capgemini Consulting inzetten voor Business Development in het onderwijsveld.”

Jos Elbers bevestigt zijn benoeming in “een prachtige job” bij een bedrijf met “nationale en internationale naam en faam.” Hij verheugt er zich op “kennis en kunde voor het ondernemend onderwijs te kunnen blijven inzetten, zij het nu vanuit een andere rol.” Na het werk in en voor de hogeschool is Elbers “onder de indruk van de kwaliteit, inzet en betrokkenheid bij het ondernemerschap,” die hij ook bij Capgemini weer tegenkomt. En hij is vooral blij met “de jeunesse van de collega’s hier.”


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK