Trots Op Universiteit?

Nieuws | de redactie
14 april 2008 | Binnen de UvA is rumoer ontstaan over de mogelijke deelname van een rechts-populistische lijst aan de verkiezing voor de centrale studentenraad. De fijnzinnig-academisch genaamde partij ‘Fuck de CSR’ wil het geld voor medezeggenschap besteden aan dingen die de studenten echt leuk zouden vinden als feesten.

‘Wij hebben schoon genoeg van de tragisch onzinnige studentenraadsverkiezingen. De pipo’s die nu de raden bevolken, zitten daar vooral om hun cv’s op te vrolijken en later de rest van het land ook politiek te kunnen bevuilen,’ zo licht hun aanvoerder de gedachten achter de nieuwe lijst toe.

De partij Mei wil daarom bezaar aantekenen bij het CvB tegen de deelname van een lijst die de deelnemers aan de medezeggenschap schoffeert en waarvan de naam “de fatsoensnormen overschrijdt. Hoe meer partijen meedoen hoe beter, maar deze partij gaat niets bijdragen aan de studentenmedezeggenschap,” aldus hun lijsttrekker.
«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK