Bankpresident naar Leiden

Nieuws | de redactie
5 mei 2008 | Nout Wellink gaat de Raad van Toezicht van de Universiteit Leiden voorzitten en volgt daarmee Morris Tabaksblat op.

Dr. A.H.E.M. Wellink, president van de Nederlandsche Bank, studeerde rechten in Leiden en promoveerde in 1975 aan de Erasmus Universiteit Rotterdam op De inkomenselasticiteit van het Nederlandse belastingstelsel. In Tilburg werd Wellink onlangs eredoctor.

Mirjam Sijmons volgt per1 juli Henk Brouwer op als lid van de Leidse RvT. Zij lid van de hoofddirectie van de ANWB, na onder meer een studie orthopedagogie en bestuurskunde aan de Leidse universiteit.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK