Herbouw Delft

Nieuws | de redactie
20 mei 2008 | Oud-studenten van de TUD hebben een initiatief gestart: 'schrijf een brief aan Bouwkunde'. “De bedoeling is dat iedereen die op welke manier dan ook een band heeft met het gebouw van Bouwkunde een brief schrijft aan Bouwkunde met daarin een speciale herinnering aan het gebouw. Voor meer informatie zie www.herbouwkunde.nl.

De brieven worden gebundeld en in boekvorm aangeboden aan de faculteit aan het begin van het nieuwe academische jaar.

Dus: stuur je eigen bijdrage naar ons toe! Wij hopen dat veel mensen ons initiatief zullen steunen.” Oud-ISO-bestuurder Saskia Knoop ontvangt graag de reacties van mensen die meeleven met de Delftse brand en de Delftenaren op s.knoop@vkzbv.nl

«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK