Herleeft het activisme in Berkeley?

Nieuws | de redactie
9 mei 2008 | Mei 68 wordt bijna herdacht, maar in California lijkt bij Jonathan Mijs op de campus het déjà vu al in volle gang.

Mei 68 wordt bijna herdacht, maar in California lijkt bijJonathan Mijs op de campus het déjà vu al in volle gang. ‘Thismorning, as I was making my way to the library through the crowdedSproul plaza, I encountered a large group of protesters. Whatlooked like high school students and their teachers werepassionately demonstrating against the SAT – the ScholasticAptitude Test which determines admission for most American colleges- with chants like “Education not segregation / Integration notwar.” Lees verder


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK