Nieuw artikel (24)

Nieuws | de redactie
23 mei 2008 | De UvA is ontsnapt aan haar eigen LPF. Antipartij Fuck de CSR behaalde geen zetels bij de verkiezing van de studentenraden.

De uitslag van de verkiezingen werd in het Maagdenhuis bekend gemaakt door rector magnificus Dymph van den Boom. De opkomst lag met 22,1 procent iets lager dan vorig jaar. In de CSR, waarvan de veertien leden voor de helft direct en voor de andere helft uit de facultaire studentenraden worden gekozen, is de partij Mei de grootste met vier zetels. De lijsttrekker van Fuck de CSR, David van Marlen, had toch nog 259 stemmen veroverd, maar het bleek niet genoeg voor een zetel.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK