Tukkers moedergeluk

Nieuws | de redactie
19 mei 2008 | Een Twentse secretaresse hoopte dat haar zoon met de steun van studerend Enschede de baby van het jaar verkiezing van Sky Radio zou winnen. Dus gebruikte ze haar bestand met de mailadressen van alle UT-studenten om ze te verzoeken op haar oogappel Sem te stemmen. Dat had ze dus beter niet kunnen doen.

In plaats van met koerende geluidjes en steunbetuigingen reageerden allerlei studenten met oproepen om op andere baby’s te stemmen. Door een massaal gebruik van de reply-to-all knop in het moedermailtje -goed voor heel wat gigabyte aan UT-dataverkeer- dreigde het universitaire computersysteem overbelast te raken. De studenten die in reply hun grappen naar iedereen stuurden, zijn op een zwarte lijst gezet en kunnen gedurende een week enkel mails naar één geadresseerde per keer sturen. Hoe het met Sems trotse moeder gaat, is niet bekend.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK