Presidential masterclass

Nieuws | de redactie
25 juni 2008 |
Als Bill Clinton begin juli het Rotterdam Climate Initiative komt bezoeken, dan wacht hem een verrassing. Een muzikale, namelijk. Kunsthogeschool Codarts verzorgt niet alleen een rijk muziekprogramma op het congres, maar wil de oud-president ook zijn kennis en vaardigheden laten opfrissen: hij krijgt een masterclass Saxofoon aangeboden.

Een van de grootste talenten op de altsaxofoon, Jasper van Damme speelt al op het congres, dus een jamsession ziet ScienceGuide al helemaal voor zich. ‘Hillary blues’ of ‘Obama jive’?

Jasper van Damme is 20 jaar en heeft al twee keer op North Sea Jazz gespeeld en trok de afgelopen jaren al langs verschillende festivals en trad op in Duitsland, Frankrijk, Belgie, Luxemburg en Italie. In 2006 won hij als finalist van het Prinses Christina Concours een studiereis naar New York. In 2007 werd hij geselecteerd voor een concertreis naar Rome ter gelegenheid van de opening van de verbouwde Nederlandse Ambassade en in mei van dit jaar heeft hij een optreden in Carnegie Hall gewonnen.






«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK