Onderwijsinstelling: van zender naar partner

Nieuws | de redactie
9 juli 2008 |

Hoger onderwijsinstellingen creëren toegevoegde waarde door kennis te leveren, te vermeerderen, te delen en te laten toepassen. Instellingen hebben hun interne en externe relaties hiervoor hard nodig.  Herman Heller, managing partner van Helder Inzicht, beschrijft wat strategisch relatiebeheer kan betekenen voor onderwijsinstellingen. “Als onderwijsinstellingen meer investeren in het aangaan van een betekenisvol en productief partnerschap met hun relaties, kunnen ze zich ontwikkelen van aanbieder van menselijk talent tot een partner in de ontwikkeling van dat talent.” Lees verder


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK