Topman HO-beleid op OCW vertrekt

Nieuws | de redactie
1 juli 2008 | De leidende beleidsmaker op HO-terrein op het ministerie van OCW wordt TU-bestuurder. Directeur HO en SF-beleid, mr. Jo van Ham, vertrekt na een bijzonder lange loopbaan in dienst van het onderwijs. Zo was hij directeur Wetgeving van OCW als ook directeur vor het beleidsterrein van het primair onderwijs.

De Raad van Toezicht van de Technische Universiteit Eindhoven heeft hem nu per 1 oktober 2008 voor een periode van vier jaren benoemd tot lid van het College van Bestuur. Hij volgt daar het collegelid prof. dr. P.H.A.M. Verhaegen op, die per 1 oktober 2007 zijn functie vanwege een ernstige ziekte moest neerleggen. Hij overleed  op 4 mei van dit jaar.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK