Impuls voor allochtone wetenschapsloopbaan

Nieuws | de redactie
15 augustus 2008 | De UU heeft vijftien allochtone studenten geselecteerd voor een studentassistentschap in het komende academisch jaar, vanwege hun talent en interesse voor onderzoek. De universiteit wil zo het aantal allochtonen in de wetenschappelijke gemeenschap verhogen.

De selectie valt onder de universitaire regeling Kleurrijke studentassistentschappen 2008 en is uniek in Nederland. De stimuleringsmaatregel maakt deel uit van het diversiteitbeleid van de universiteit en is bedoeld om allochtone studenten te interesseren voor een loopbaan in de wetenschap. De geselecteerde assistenten studeren bij de faculteiten Geesteswetenschappen, Geowetenschappen, Bètawetenschappen, Sociale wetenschappen en Recht, Economie, Bestuur en Organisatie.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK