Nijs globaliseert Chinees HO (1)

Nieuws | de redactie
15 september 2008 | Annette Nijs blijft het hoger onderwijs én haar 'oude liefde' China trouw. Zij wordt de eerste Director Global Initiative van de China Europe International Business School, een joint venture van de Europese Commissie en de Chinese regering.

De oud-staatssecretaris moet de globalisering van CEIBS vorm geven en daarmee zorg dragen voor de verdere expansie van School en haar sterke positie. CEIBS heeft een campus in Shanghai en agentschappen in Beijing and Shenzhen. In 2009 start een MBA programma in Afrika (Accra, Ghana). Nieuwe activiteiten van CEIBS zijn vooral gericht op Europa (waaronder Nederland), Noord Amerika en Latijns Amerika. In Europa zal CEIBS in Brussel kantoor houden.

De China Europe International Business School is opgezet in 1994 als joint venture en verzorgt (full- time) MBA programma’s en Executive Education Programma’s o.m. met Harvard en Wharton. In 2004 ontving CEIBS als eerste business school in China de international accreditatie van de European Quality Improvement System (EQUIS). In de gezaghebbende wereldwijde rankings van de business schools van de Financial Times (2008) staat CEIBS op nummer 1 in Azië en nummer 11 wereldwijd.

www.ceibs.edu


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK