De Bèta Top 10 van Nederland

Nieuws | de redactie
14 oktober 2008 | Welk vernuft verdient de eretitel 'Bèta van het Jaar'? PBT en ScienceGuide stellen dit jaar voor het eerst de Bèta Top 10 van Nederland samen.

De tien meest inspirerende en vernieuwende vrouwen en mannen die een sieraad vormen voor de bèta en techniek sector worden daarin bijeen gebracht en gehuldigd. En ú gaat ons vertellen wie dat voor u zijn.

Mail uw voordracht voor 5 november 2008 aan toptien@scienceguide.nl en vertel ook vooral waaróm u juist deze vrouw en die man zo’n topper vindt, die de bèta-sector echt in het zonnetje weet te zetten. De drie origineelste inzendingen worden uitgenodigd voor de feestelijke bekendmaking tijdens Vliegende Hollanders 2008.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK