Koffie verkeerd

Nieuws | de redactie
9 oktober 2008 | In Groningen kun je lelijk op de koffie komen. 4000 universitaire kopjes zijn afgekeurd en vervangen omdat het nieuwe logo van de RUG er niet helemaal volmaakt op gedrukt was. Zonder een witregel tussen het wapen en de tekst waren ze niet comme il faut.

De verkeerde kopjes werden afgekeurd en vierduizend nette kwamen opnieuw van de producent. Misser van de producent? Niet helemaal zo blijkt in de UK. “Het was niet meer precies te achterhalen waar de fout lag”, meldt de afdeling Restauratieve Voorzieningen van de universiteit. Derhalve deelden deze dienst, de leverancier en de producent de ontstane extra maar liever. “Het is marginaal, marginaal.”   


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK