The Dutch experience

Nieuws | de redactie
14 oktober 2008 | Veel vragen uit alle mogelijke landen worden gesteld over Bèta Tech projecten als JetNet en het Platform Bèta Techniek. Een internationale conferentie op 10 november, aan de vooravond van de summit 'Vliegende Hollanders op de 11e maakt uitwisseling van ervaringen en bestpractices mogelijk. John Holman, directeur van The National Science Learning Center in London zit de dag voor, sprekers zijn onder meer Uwe Brandenburg van het CHE in Duitsland. Een must, dus. Meer info en aanmelding vindt u hier.Making the ‘Dutch example’ internationally accessible is the main goal of the summit. One of the lines to the summit forms a puzzle: The PBT compass. This compass has been developed on the basis of pilot trials and studies, and the fields of interest here together form the pillars of the PBT programme. The aim of using this puzzle during the conference is to give you an insight into how the Netherlands is trying to solve its know-how problem of the “shortage of beta talent”. The understanding of how the Netherlands does this and what approach PBT takes to it is the solution to the puzzle.

Aanmelding, programma en meer achtergonden hier.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK