Van docent naar bestuur in hbo

Nieuws | de redactie
8 oktober 2008 | Jan Bogerd wordt lid van het College van Bestuur van de Hogeschool Utrecht. De Raad van Toezicht zegt dat men vooral bijzonder verheugd is met de benoeming van een interne kandidaat.

Jan Bogerd maakt de overstap van directeur van de Faculteit Economie & Management naar het College van Bestuur. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de portefeuilles bedrijfsvoering, huisvesting, ICT en financiën.
Jan Bogerd, 46 jaar, “heeft een passie voor het hoger onderwijs. Hij is docent geweest binnen het MBO en het HBO. Daarna bekleedde hij posities als vakgroepvoorzitter, hoofd onderwijs en afdelingsdirecteur binnen verschillende faculteiten van Hogeschool Utrecht.” Van 2001 tot en met 2003 is hij actief geweest als senior consultant en interim manager bij een bureau voor management consultants. Sinds februari 2003 is hij directeur van de Faculteit Economie & Management en lid van het Sectoraal Advies College Economie van de HBO-raad.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK