Vaste waarde klimt op in OCW

Nieuws | de redactie
2 oktober 2008 | Ron Minnée volgt Jo van Ham op als directeur hoger onderwijs en studiefinanciering, zo heeft OCW bekend gemaakt. Na een uitstapje van enkele jaren naar de directie primair onderwijs en perikelen bij de kinderopvang, komt Minnée weer op bekend terrein.

In de jaren negentig en het begin van de nieuwe eeuw klom hij op bij de directie wetenschappelijk onderwijs. Onder minister Hermans was hij onder meer verantwoordelijk voor diens contacten met de studentenorganisaties. Ook werkte hij in die jaren mee aan de integratie van de directies hbo, wo en studiefinanciering, waarvan hij het eindproduct nu zelf gaat leiden.

Dat minister Plasterk zeer op Minée steunt bleek dit voorjaar en zomer, toen hij een van sleutelfiguren op OCW was bij de onderhandelingen en het zoek van oplossingen voor de grote problemen bij de financiering van de kinderopvang. Een analyse van de betekenis daarvan voor OCW en de kennisuitgaven leest u hier.
«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK